Kuljetus

 

Vakka-Suomen Soramurske käyttää monipuolista kalus­toa kuljetukseen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Toimimme Vakka-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Kuljetukset myös saaristokohteisiin.

Kuljetuspalvelut

Vakka-Suomen Soramurske Oy:ssä pyrimme aina hoitamaan maa-ainesten kuljetukset mahdollisimman nopeasti ja joustavasti, jotta asiakas saa haluamansa maa-ainekset juuri silloin kun hän niitä tarvitsee. Vakka-Suomen Soramurske käyttää monipuolista kalustoa kuljetukseen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuljetukset tehdään tarvittaessa myös saaristoon.

 

Koneiden ja laitteiden lavettikuljetukset

Yrityksemme erikoisosaamiseen kuuluu myös koneiden ja laitteiden lavettikuljetukset. Lavettikuljetuksina hoidamme erilaisiin kohteisiin, maanrakennustöihin tarvittavat koneet ja laitteet. Lavetilla voimme kuljettaa myös metsäkoneita ja maatalouskoneita. Lavettikuljetus mahdollistaa sen, että pystymme kuljettamaan ja siirtämään monenlaista isoa, raskasta tai leveää kuormaa paikasta toiseen.

Olipa sitten kyse kaivurin siirtämisestä pidemmän etäisyyden työkohteeseen tai hakkuumaiden välinen metsäkonesiirto, pystymme tarjoamaan ammattitaitoisen, varman ja jouhevan kuljetuksen kalustollesi, sovitun aikataulun mukaisesti.

 

  • kuljetus
  • kuljetus
  • kuljetus
  • kuormain

Vakka-Suomen Soramurske OY

Maansiirtourakointia vuosien kokemuksella.
Palveluihimme kuuluvat myös lavettikuljetukset sekä kaivuu- ja maansiirtourakointityöt ja murskaustyöt.