Kaivuu- ja maansiirtotyöt

 

Vakka-Suomen Soramurskeelta saat talosi pohjatyöt ja perustukset sekä tienrakentamiset vankalla ammattitaidolla.

Toimimme Vakka-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella.

Kaivuu- ja maansiirtotyöt

Vakka-Suomen Soramurske Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista ja kattavaa palvelua, joka auttaa sinut hyvään alkuun rakennusprojektisi kanssa. Maanrakennuksen erilaisiin töihin kuuluvat useat osa-alueet. Maanrakennustöinä hoidamme niin tontin kaivamiset, louhinnat, murskeen ja sepelin levitykset sekä tiivistämiset. 

Palvelemme asiakkaitamme Vakka-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella.

Kaivuutyöt talonpohjista uimalampiin

Vakka-Suomen Soramurskeella teemme maanrakennustöinä tonttien kaivuutyöt talojen pohjatyöt ja perustukset. Urakoimme myös tienrakentamiset vankalla ammattitaidolla. Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi tontin valmistelusta ja pohjatöistä maa-ainestoimituksiin. Maanrakennustöiden laajuudesta sovitaan asiakkaan kanssa ja työt määräytyvät tontin sekä sille rakennettavien rakennusten koon ja tonttimaan pohjaolosuhteiden mukaan.

Vakka-Suomen Soramurske hoitaa tarvittaessa myös ojankaivuut erilaisiin rakennuskohteisiin. Suunnittelemme ja toteutamme myös uimalammet ja tekojärvet. Meille on tärkeää, että asiakkaiden toiveet ja tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa ja toteutuksessa, jolloin lopputulos on kohteeseen ja käyttöön toimiva ja sopiva.

Vakka-Suomen Soramurske Oy hoitaa myös maarakentamiseen liittyviä murskausurakoita erilaisissa kohteissa.

  • maanrakennus
  • maanrakennus
  • maanrakennus
  • maanrakennus